Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція з міжнародною участю «Розвиток ключових компетентностей особистості педагога в умовах реформування освіти» відбулася 28 травня 2019 року на базі  Білоцерківського  інституту неперервної професійної освіти.

В конференції приймали участь професори, науковці, управлінці,  методисти, майстри закладів вищої освіти I-IV рівня акредитації з різних міст України: Білої Церкви, Дніпра, Харкова, Лисичанська, Нової Каховки, Кропивницького, Львову, Мелітополя та республіки Білорусь.

Онлайн-реєстрація учасників  відбулася об 11 годині, відкриття конференції та пленарне засідання о 12.00.

Учасники конференції розглядали питання про розвиток ключових компетентностей особистості сучасного педагога, ділилися досвідом у вдосконаленні освітнього процесу в закладах професійного напрямку, у  розвитку інформаційно-цифрових компетентностей педагогів в контексті діджиталізації освіти.

Мелітопольське училище культури на конференції представляла викладач-методист, завідувач методичного кабінету Тетяна Анатоліївна Сергєєва, яка поділилася своїми напрацюваннями у використанні інтерактивних та інформаційно-комунікативних технологій при викладанні музичної літератури в училищах культури і мистецтв. Одна із останніх – квест-технологія у визначенні музичного твору, композитора та його місця народження в програмі PowerPoint (кінцева картинка квесту).

За підсумками інтернет-конференції «Розвиток ключових компетентностей особистості педагога в умовах реформування освіти»  буде  надрукована збірка тез, яку отримає кожен учасник.

Зав.методичного кабінету: Т.А. Сергєєва