Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Міжнародна науково-практична конференція

На базі комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти» ДОР та Варшавського університету  «Artes Liberales» пройшла Міжнародна науково-практична конференція «ФІЛОСОФСЬКО-СВІТОГЛЯДНІТА КУЛЬТУРОЛОГІЧНІ КОНТЕКСТИ НЕПЕРЕРИВНОЇ ОСВІТИ».

Конференція була присвячена складовим неперервної освіти у філософсько-світоглядному, психолого-педагогічному, культурологічному та мистецтвознавчому контекстах; проблемам забезпечення якості освіти у міжнародному та українському контекстах; стратегіям реформування вищої освіти та шляхам випереджальної модернізації педагогічної освіти; ключовим аспектам розвитку методологічної культури вчителя в контексті завдань концепції Нової української школи, основним засадам формування духовно-ціннісної сфери особистості.

Мелітопольськеучилище культурипредставляли викладачі-методисти Сергєєва Тетяна Анатоліївна та Максімичева Олена Яківна.

В розділі «Педагогіка вищої школи: виклики часу. Психолого-педагогічні, культурологічні та мистецтвознавчі виміри сучасної освіти» свій доклад  на тему «Використання здобутків театрального мистецтва у формуванні професійних якостей педагога» представила Максімичева Олена Яківна (с.105).

В розділі «Взаємовпливи  сучасної освіти і масової культури у глобальному вимірі; Україна – Польща: формування духовно-ціннісної сфери особистості: ідеї та практична реалізація» свій доклад на тему «Формування духовно-ціннісної сфери особистості через навчальні дисципліни народної музичної творчості» представила Сергєєва Тетяна Анатоліївна (с.205).

За підсумками конференції була видана збірка матеріалів у 390 сторінок, за участь в Міжнародній науково-практичній конференції викладачі отримали сертифікати.

 
Завідувач методичного кабінету:  Т.А.Сергєєва