Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Рубіжний контроль разом з батьками!

В останній день березня в училищі на ПЦК народних інструментів відбулися збори батьків. Захід складався з кількох розділів: загальні збори за участю дирекції, зустріч із студентами та батьками, індивідуальні бесіди викладачів з батьками та Концерт-привітання.

У межах загальних зборів вирішувалися питання організаційного порядку, розглядалися позитивні зміни щодо покращення умов навчання, обговорювалися нові умови отримання стипендії. Дуже активно включилися батьки до організації концертної поїздки оркестру «Чарівні струни» за кордон у Македонію – всі батьки готові фінансово підтримати своїх дітей.

Зустрічі по групах були присвячені рубіжному контролю, де обговорювалися успішність, академічна культура студентів. Викладачі з предметів мали змогу спілкуватися з батьками, разом вирішуючи виховні та організаційні моменти.

Найулюбленіша частина заходу – концерт, проходив в актовій залі. На концерті були присутні і студенти інших спеціалізацій , випускники минулих років та шанувальники народно-інструментального виконавства. У програмі номери представляв Оркестр народних інструментів «Чарівні струни»,  де у якості диригентів  твори виконували  студенти IV курсу. Випускники мали змогу показати себе і як солісти-виконавці. Студенти ІІІ курсу виконали твір ансамблем.

Колектив училища вдячний батькам за те, що знайшли час та підтримали творчу роботу своїх дітей.

Підготував викладач ПЦК народних інструментів Кеменчеджи Є.П.