Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Тепла весняна профорієнтація колективу народних інструментів

3 квітня 2018 р. у м. Василівка в актовій залі районного будинку культури відбувся концерт оркестру народних інструментів училища у межах профорієнтаційної роботи ПЦК народних інструментів.

Основу концертної програми складали  номери оркестру народних інструментів «Чарівні струни» під керівництвом Фтіц Т.А. та Довжика П.Б. До репертуару колективу входили як суто оркестрові твори, різноманітні у жанрово-стильовому плані, так і співпраця із солістами Демчук Оленою (фортепіано), Ониськівом Григорієм (баян) та студенткою спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» Шпаренко Анастасією (вокал).

У програмі концерту було виконано сольні номери студентів Войтенка Романа (викладач Антоненко О. М.) та Коваленка Євгена (викладач Зубач М.Я.) У концерті прийняли участі ансамбль народних інструментів студентів ІІІ курсу (керівник Кеменчеджи Є.П.) та студент Мелібаров Артур як диригент оркестру (викладач Фтіц Т.А.)

Концерт відвідали учні 8-11 класів та вчителі ЗОШ, учні та викладачі Василівської  ДМШ, всі бажаючі. Публіка дуже тепло приймала виконавців. Після концерту теплі слова на адресу «артистів» та викладачів Мелітопольського училища культури висловив директор  Василівського РБК Шаталінський В.М. та викладач акордеону ДМШ Резнік Ж.В., яка підготувала до вступу в училище наших талановитих студентів Мелібарова А., Коваленка Є.

Дякуємо дирекції училища за організацію та фінансову підтримку народно-інструментального виконавства в музичній культурі України!

 

Підготував викладач ПЦК народних інструментів Кеменчеджи Є.П.