Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Профорієнтаційна робота ПЦК народних інструментів

26 березня у будинку культури села Новогородківка Мелітопольського району відбувся звітний концерт, присвячений заходам «Чеської паски».

В концерті брав участь запрошений дует студентів спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» Мелітопольського училища культури Фесенко Віктор (гітара), Морміль Артур (балалайка). Колектив виконав три твори.

З метою профорієнтації студенти презентували буклети з інформацією про училище, його спеціальності та умови вступу до навчального закладу. Глядачі зігріли виконавців гарячими аплодисментами. Частування традиційними та дуже смачними чеськими стравами – добрий дарунок учасникам концерту.

31 березня в гімназії «Орієнтир» с. Вознесенка Мелітопольського району викладачі та студенти ПЦК народних інструментів училища провели виїзний профорієнтаційний  концерт.

Глядачами були гімназисти, учні та педагоги Вознесенської дитячої музичної школи. Діти ознайомилися з творчістю оркестру народних інструментів «Чарівні струни» під керівництвом Таміли Фтіц, студентськими ансамблями, виконавцями-солістами. У концерті прозвучали різножанрові твори, присутні змогли ознайомитися з тембрами різних інструментів. Між номерами ведуча концерту розповіла про Мелітопольське училище культури, його спеціальності, спеціалізації та умови вступу, запросила стати абітурієнтами. Як підтвердження, всі присутні отримали профорієнтаційні буклети, флаєри з інформацією про училище.

Від продуманої і цікавої програми концерту глядачі були у захваті. Після концертного виступу відбулось багато зустрічей. Діти та викладачі ДМШ ділились враженнями, дякували за творчу майстерність, запрошували приїздити ще.

Викладач ПЦК народних інструментів Є.П.Кеменчеджи