Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Творчий вечір на честь 95-річчя від дня народження Леоніда Юлійовича Шермейстера

21 січня 2017 року в ПК ім. Т. Шевченка відбувся творчий вечір на честь 95-річчя віддня народження викладача Мелітопольського училища культури, Почесного громадянина Мелітополя, Заслуженого працівника культури України Леоніда Юлійовича Шермейстера.

На сцені в цей вечір з великою концертною програмою виступила народна хорова капела "Таврія", засновником і керівником якої був Л. Шермейстер. Глядачі почули пісні російською, українською, грецькою та іншими мовами, автором слів і музики яких є Леонід Юлійович. Диригувала хоровою капелою колега і соратник Л. Шермейстера, почесний громадянин Мелітополя, Заслужений працівник культури України і нинішній керівник "Таврії" Юлія Чабанова.

Завдяки ведучомутворчого вечора ВілліюУсикову в залі панувала тепла, сімейна атмосфера добрих спогадів про композиторатапедагога Леоніда Шермейстера.

В залі були присутні шанувальники творчості Леоніда Юлійовича та хорової капели "Таврія", випускники, студенти і педагоги училища культури, які знали і любили Шермейстера.

 

А.В. Юдіна, викладач ПЦК фортепіано