Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Краща модель 2016 року»

16 травня на великій сцені Центру культури та дозвілля ТДАТУ мелітопольці вибирали «Кращу модель 2016 року».Організатором конкурсу виступила арт-студія MISS Brilliants, а право вибрати переможницю було надано  спеціально запрошеному авторитетному журі, до складу якого також увійшов викладач-методист училища    В.І. Білоконь.

         Конкурсанток було 19. Першим етапом для учасниць був вихід в ділових чорно-білих костюмах. Дівчата дефілювали перед глядачами і компетентним журі. Далі -  показ джинсової колекції. Стильний одяг  з деніму ідеально виглядав  на кожній з 19-ти моделей. Раз у раз в залі зривалися оплески. Третім, заключним етапом конкурсу стало дефіле в фантастичних авангардних образах, створених руками самих учасниць. Дорікнути дівчат у відсутності фантазії не вийде! З чого тільки не було зроблено їх вбрання! Тут і кольоровий папір, і фольга, і компакт-диски, і аркуші глянцевих журналів, і, навіть, гральні карти.

         Почесний титул «Краща модель 2016 року» дістався 19-річній красуні Анастасії Мірсадиховій - студентці 45 групи спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» нашого  училища.

Підготувала: викладач А.В. Юдіна