Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

II Всеукраїнська науково - практична конференція «Традиції та інновації в підготовці фахового молодшого бакалавра сфери культури і мистецтв»

– 10 грудня 2021 року на базі Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського Полтавської обласної ради відбулася II Всеукраїнська науково - практична конференція «Традиції та інновації в підготовці фахового молодшого бакалавра сфери культури і мистецтв».

В конференції приймали участь керівники й викладачі вищих та передвищих навчальних закладів: Полтавського національного педагогічного університету ім. З. Г. Короленка, Канівського фахового коледжу культури і мистецтв, Тульчинського фахового коледжу культури і мистецтв, Дніпропетровського фахового коледжу культури і мистецтв, Кам’янець - Подільського фахового коледжу культури і мистецтв, Львівського фахового коледжу культури і мистецтв; багато представників Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв, Харківського фахового коледжу культури і мистецтв, Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв ім. М. Зинковецької і самого Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського.

Розглядалися питання з актуальних методик формування загальних та фахових компетентностей студентів, з використання інформаційно  - комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі, прийоми та методи розвитку творчої активності студентів.

Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв на конференції представляла завідувачка навчально - методичного кабінету, викладач-методист Тетяна Анатоліївна Сергєєва.

Учасники II Всеукраїнської науково - практичної конференції «Традиції та інновації в підготовці фахового молодшого бакалавра сфери культури і мистецтв» отримали сертифікати підвищення кваліфікації на 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС) та збірку з доповідями учасників.

Завідувачка навчально - методичного кабінету Тетяна СЕРГЄЄВА

2

3