Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

ІІ Міжнародний онлайн-семінар «Початкова мистецька освіта сьогодення: світовий досвід».

З 29 травня до 3 червня 2021 року для учнів та педагогічних працівників сфери початкової мистецької освіти відбувся унікальний мистецько-освітній захід CRESCENDO ART FORUM–2021.

Цей західпроводився з метою розвитку інтелектуальних і комунікативних здібностей учнів, у тому числі учнів з особливими освітніми потребами, розвитку свідомого та зацікавленого ставлення до навчальних дисциплін, що викладаються в закладах початкової мистецької освіти; підвищення професійного рівня

Цільовою аудиторією булиучні, у тому числі учні з особливими освітніми потребами та педагогічні працівники закладів початкової мистецької освіти різних мистецьких спрямувань, керівники та методисти методичних служб сфери мистецької освіти, представники інших освітніх закладів та установ сфери культури.

В межах CRESCENDO ART FORUM– 2021 2 -3 червня був проведений ІІ Міжнародний онлайн-семінар «Початкова мистецька освіта сьогодення: світовий досвід»за участю спікерів із країн Європи, Америки, Азії, Карибського басейну, зокрема Великої Британії, Норвегії, США, Канади, Індії, Тринідад і Тобаго.

За статистикою, слухачами Міжнародного онлайн-семінару стали 1268 представника освітніх установ мистецького спрямування.

Під час заходу відбувся  обмін досвідом із питань функціонування системи мистецької освіти в різних країнах світу. Виступи спікерів (представників іноземних держав) складалися з двох частин: перша – загальні питання, що висвітлюють особливості системи мистецької освіти країни, яку він/вона представляє (державна та приватна форма, формальна та неформальна структура, зміст мистецької освіти, методи/методики викладання, результати навчання, підходи до самоосвіти, система професійного зростання викладачів, мистецькі конкурси для здобувачів освіти, інклюзивна мистецька освіта, дистанційні форми навчання, подальше використання набутих учнями компетентностей тощо); друга – презентація власного педагогічного/методичного досвіду. Усі учасники-слухачі семінару мали можливість долучитися до дискусії (обговорення виступів у чаті).

Участь у заході була підтверджена сертифікатом Державного науково-методичного центру змісту культурно-мистецької освіти як методичному заході з підвищення кваліфікації (8 годин).

01sertificat 02sertificat