Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Екскурсія до краєзнавчого музею

Нещодавно в мелітопольському міському краєзнавчому музеї відкрилася виставка, присвячена творчості Віктора Альошина. Ця визначна подія не пройшла не поміченою для студентів та викладачів відділення декоративно – прикладного мистецтва.

Заздалегідь домовившись про екскурсію, я та студенти 23 та 43 груп, 29 січня 2016 року відвідали виставку.

Велика вдячність співробітникам музею за створення експозиції та теплий прийом. Окрема подяка екскурсоводу -  Любові Леонідівні за чудову розповідь про видатних митців нашого міста (Носова В. В., Чабанова Е. Я. і багатьох інших), опис життя і творчості талановитого графіка Віктора Альошина.

Студентам було цікаво дізнатися, що багато місцевих художників навчалися, працювали та працюють в нашому училищі. Велике задоволення принесло споглядання графічних робіт Віктора Альошина, які виконані на високому технічному рівні.

Твори мистецтва стимулюють для подальшого творчого зростання, відкривають обрії для реалізації в професії у майбутньому. Цілком можливо, що хтось з хлопців та дівчат побачив для себе нові перспективи, стимул для розвитку та самовдосконалення.

Висловлюю подяку студентам, які відвідали виставку. Раджу всім бажаючим ознайомитися з творчістю талановитого художника – графіка Віктора Альошина, побувавши у музеї.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.