Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Прийшла осінь. Яскравими барвами наповнюється природа. Підкорюючись цьому настрою, в людях теж просинається бажання внести до свого оточення кольорові ноти.

На святкуванні Дня міста, поряд з виступами музичних, танцювальних та хорових колективів, вже традиційною стала виставка робіт студентів декоративно – прикладного відділення у парку ім. М. Горького. Цього року вона була присвячена людям трудових професій. Експонати – навчальні роботи студентів виконані в техніці круглої скульптури на заняттях під керівництвом викладача Марташова П. Я. Окрім виставки, Петром Яковлевичем був проведений майстер – клас по малюванню портретів.    

З 13 жовтня в кабінеті № 28 функціонує виставка робіт студентів, присвячена нашому професійному святу – Дню художника. На ній представлені художні твори, виконані на заняттях з педагогічної практики викладача Засипкіна О. В. Основна тема передана самобутньою мовою дитячого малюнку у яскравості та неповторності бачення оточуючого світу за допомогою безпосередності  передачі настрою, насиченості та чистоти кольорів. Роботи виконані  різними техніками (декоративний живопис, графіка) та відрізняються за тематикою: одних надихнули твори Гоголя, інших – морські сюжети, фантазійні герої.

Відвідувачей неодмінно не залишать байдужими творчі експерименти наших студентів.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.