Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Обласний семінар-практикум для працівників закладів культури

На виконання наказу Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації з  6 – 11 квітня 2015 року в Мелітопольському училищі культури відбувся обласний семінар-практикум для працівників закладів культури, які  не мають фахової освіти.

Семінар – практикум відвідало 42 учасника з усієї Запорізької області. Протягом тижня фахівці клубних та бібліотечних закладів змогли підвищити  професійну фахову майстерність на заняттях по спеціалізаціям «бібліотечна справа», «народне пісенне мистецтво», «видовищно-театралізовані заходи». Фахівці училища культури провели майстер-класи, практичні заняття для слухачів курсів підвищення кваліфікації, сприяли професійній орієнтації до вступу в Мелітопольське училище культури. По закінченні практикуму всі працівники отримали посвідчення.

На жаль, на практикумі не було працівників з Бердянського, Великобілозерського, Веселівського, Вільнянського, Кам’янко-Дніпровського, Куйбишевського, Михайлівського, Новомиколаївського, Розівського, Токмакського районів.

Завідуюча заочним відділенням

 Мелітопольського училища культури

 Юніта Юдіна.