Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

«Два кольори»

23 березня під такою назвою відбувся тематичний концерт  на честь 90 – річчя з дня народження  співака, актора, режисера, Народного артиста України - Дмитра Гнатюка.

 

  Підготовкою тематичного концерту займався  студент 26 групи  відділення «ВТЗ»  Павло  Голяченко, який нещодавно зустрічався з метром української пісні  в Києві, тому такий задум був невипадковим.

У підготовці проведення концерту посильну допомогу надали  студенти режисерських дисциплін:  ведучі Науменко Юлія, Ігнатюк Павло, викладач по класу постановки голосу Дем’ яненко Олександр Іванович, концертмейстер Танцура  Ярослава Олександрівна.

На заході пролунали цікаві  факти  з біографії та творчого життя Дмитра Гнатюка. У виконанні студента прозвучали відомі й дуже популярні пісні з репертуару Майстра: «Два кольори» муз.О. Білаша, «Дивлюсь я на небо»  обр. Заремби, «Пісня про рушник» муз. П. Майбороди, «Чорнії брови, карії очі» обр. Ф.Надененка, «Кохана» муз. І.Поклади та ін.

 Викладачі  та студенти із задоволенням переглядали  мультимедійні  рядки з фотографіями, документалістикою, відео–кліпами.

Слухачі були  вдячні Павлу Голяченку за виконання  таких теплих,таких рідних, таких незабутніх українських пісень! 

Викладач – методист: Сергєєва Т.А.