Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Міжнародний день музики

Відкриття нового сезону в світі мистецтва розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня Музики, який покликаний стати днем довіри, краси і надії.

Музична рада, яка знаходиться в Парижі об’єднує різножанрові музичні організації: композиторів, виконавців, музикознавців.

В Мелітопольському училищі культури вже стало традицією у  цій день проводити святкові заходи: презентації, музичні науково-практичні конференції, творчі зустрічі, радіогазети, а в цьому році силами викладачів та студентів училища був підготовлений святковий концерт.

Хоровий клас на мить перетворився в камерну музичну вітальню. Ведуча концерту Сергєєва Т.А. розповідала про виникнення таких музичних інструментів як флейта, саксофон, баян, гітара, домра, скрипка, фортепіано і рояль.

В концерті брали участь студенти Владимир Пустовалов (домра), Назар Патєвський (саксофон), Максим Рябчиков (скрипка), Маргарита Старикова (фортепіано), а також викладачі:  фортепіанний дует – Юлія Атаманчук і Олена Демчук, інструментальний дует – В’ячеслав Скидан і Артем Шулятьєв, скрипковий дует – Олег Табанько і Максим Рябчиков, а також ансамбль народних інструментів студентів 4-го курсу під керівництвом випускника училища Романа Нестеренка.

Слухачі получили задоволення і наснагу від творів відомих та сучасних композиторів світу і України.

Завідувач методичного кабінету Сергєєва Т.А.