Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Музичні студії Поділля – 2019»

З 28 лютого по 1 березня 2019 року на базі Вінницького коледжу культури і мистецтва ім. М.Леонтовича відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Музичні студії Поділля – 2019» «Музична  культура: історія та сучасність»

Мета конференції – привернути увагу молоді до актуальних питань сучасного музичного мистецтва, до науково-теоретичних досліджень творчості композиторів в контексті взаємодії традицій і новацій, міжкультурних комунікацій у сучасному європейському інформаційному просторі.

Мелітопольське училище культури на конференції представляла студентка  III курсу спеціалізації «Народне пісенне мистецтво» Деменчук Єва, науковий керівник – викладач-методист Сергєєва Тетяна Анатоліївна.

Тема виступу: «Дослідження творчості сучасного композитора Софії Губайдуліної».

Протягом двох місяців проводилась кропітка роботаз дослідження творчості сучасної композиторки; був зібраний і опрацьований необхідний матеріал, прослухано та проаналізовано багато музичних творів, виведені підсумки дослідницької роботи, підготовлена презентація.

За бракуванням   коштів, виступ  студентки був записаний на відео разом з презентацією і відправлений на конференцію. Згодом ми отримали дуже позитивну оцінку нашої  спільної роботи.

 

Викладач-методист ПЦК диригентсько-хорових  та музично-теоретичних  дисциплін Сергєєва Т.А.