Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Соціальні стипендії студентам

Порядок надання соціальних стипендій студентам (курсантам) 

Зразок заяви на призначення соціальної стипендії

 

Директорові КЗ «МФККіМ»ЗОР
Л.О. Черкес
студента (-ки) _ курсу _ групи 
___________________________
(назва відділення)
__________________________
(прізвище ім’я по батькові)
___________________________
(число, місяць і рік народження)
___________________________
(зареєстроване місце проживання)
___________________________
(фактичне місце проживання)
___________________________
(номер мобільного телефону)

ЗАЯВА

Прошу Вас призначити мені соціальну стипендію у зв’язку з тим, що я… (дитина позбавлена батьківського піклування (дитина-сирота) або особа з їх числа; дитина з малозабезпеченої сім’ї; інвалід І-ІІІ групи або дитина-інвалід; дитина, або особа, батьки якої визнані учасниками бойових дій, ВПО та ін.) передбачене Постановою КМУ від 28.12.2016 р. №1045.

Додаю копію документів, що підтверджують статус (перерахувати документи, що подаються).

Примітки:

  1. Соціальна стипендія призначається починаючи з місяця звернення за її призначенням.
  2. Студентам категорій, зазначених у пунктах 2-14, які набувають право на отримання академічної стипендії, надається один вид стипендії за їх вибором згідно письмової заяви.
  3. У разі втрати студентського квитка або коли термін його дії завершується раніше фактичної дати закінчення навчання в університеті згідно навчального плану, подається стандартна довідка ННІ, факультету про те, що студент дійсно навчається в університеті та вказується з якої і по яку дату включно.
  4. Завірені у студентському відділі кадрів зазначені у пунктах 1-14 документи подаються студентами дирекції ННІ, деканату факультету у 3-х екземплярах при первинному призначенні соціальної стипендії, а для її призначення в подальшому подається лише заява та копії документів, які підтверджують право на її продовження (зокрема це стосується студентів з числа інвалідів, студентів з малозабезпечених сімей, студентів-чорнобильців тощо).
  5. У разі наявності у студента паспорта нового зразка подається копія паспорта з двох сторін та копія документу, який підтверджує місце реєстрації (довідка про реєстрацію місця проживання особи – додаток 13 до Правил) або витяг з єдиного державного демографічного реєстру.
  6.  Виплата соціальної стипендії продовжується:
  • дітям-інвалідам та особам з інвалідністю за умови подання підтверджуючих документів не пізніше, ніж через шість місяців з дня їх видачі;
  • студентам з малозабезпечених сімей за умови подання відповідної довідки не    пізніше, ніж через три місяці з дня її видачі.