Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Вечір пам’яті «Афганистан болит в моей душе»

14 лютого 2014 р. у Палаці культури ім. Т. Шевченка відбувся урочистий захід з нагоди 25 річниці виводу радянських військ із Демократичної Республіки Афганістан.
Лариса Анатоліївна Стоянчева, викладач вищої категорії КЗ «МУК» ЗОР, головний режисер і постановник заходу провела велику пошукову роботу для створення художньо правдивого та довершеного сценарію.
Спочатку глядачі спостерігали за безтурботною молоддю, яку представили  студенти хореографічною мініатюрою «В краю магнолий». 
Присутні воїни-афганці, затамувавши подих, слідкували за «бойовим дійством», яке відбувалось на сцені. Студенти режисерського відділення Руденко В., Гармаш Р., Зеленський В., Ігнатюк П. постаралися  передати глядачам, пропустивши через свої юні серця, все жахіття війни, на якій у мирний час гинули люди.
Майстри-виконавці звернули увагу на роди військ, які були введені на територію ДРА. На окрему подяку заслуговує виконання студентами ролей розвідників (про героїзм яких прийнято не говорити).
Розпач юної дівчини, що втратила коханого, передали студенти хореографічного відділення постановкою «Афганський вальс» (постановник викладач вищої категорії Тарасова О.А.).
Висока професійна майстерність студентів училища у поєднанні з глибокою повагою до героїв-афганців створили незабутнє враження від заходу.
Воїни-афганці мали можливість побачити хвилюючу хореографічну постановку «Мати». В ній переданий біль, горе і страждання матері за сином, смуток солдата за рідною домівкою.
Захід, учасниками якого були студенти училища культури, мав велике значення для запрошених воїнів-інтернаціоналістів.
Воїни-афганці висловлюють щиру подяку студентам і викладачам КЗ «МУК» ЗОР.