Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Вітаємо переможців конкурсу ім. Т. Шевченка!

9 листопада в училищі пройшов І етап VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка. Для проведення конкурсу були підготовлені  завдання студентам І – ІІІ курсів, обговорені й затверджені на засіданні ПЦК соціально-гуманітарних  дисциплін (протокол № 3 від 09.10.17 р.).

    Даний конкурс проводився з метою збільшення  серед  студентів авторитету української  мови та літератури, зацікавленості у вивченні  рідної  мови, виявлення  талановитої  молоді та подальшого  розвитку  їх  творчого  потенціалу, поваги до традицій свого народу та шанування  творчості Т. Г. Шевченка.

      Завдання конкурсу складалися з трьох  рівнів: мовного, літературного, творчого. Тематику творчих  завдань  було  звернено до Т. Г. Шевченка, спрямовано на духовні цінності, історичне  минуле  та наше  сьогодення.

     Порівняно з минулим роком збільшилась  кількість  бажаючих  взяти участь у  конкурсі. Усі  учасники  справилися з завданням  написати конкурсну роботу, пов’язану з творчістю  Т.Г. Шевченка.

     Значно   кращими є роботи  студентів перших курсів. Учасники конкурсу продемонстрували  вміння брати інтерв’ю, складати запрошення; розкрили знання з історії  України, народознавства. Роботи  дають  можливість  побачити  ті  національні  пріоритети, які  сформувалися у свідомості  студентів.

    Переможцями І (училищного) етапу Конкурсу журі  визначило:

І місце – Воропай Ксенія (13 гр.)“Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація”

ІІ місце – Гливанська Дар’я (13 гр.)“Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація”

ІІІ місце – Соколова Даніела (16 гр.)“Менеджмент соціокультурної діяльності”

Викладачі: Залогіна Г.Г.,

Скляренко З.В.