Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Інтерактивні методи навчання астрономії

З метою підвищення кваліфікації викладач природничих дисциплін Малютіна Наталія Олександрівна   28 жовтня 2015 року взяла участь у роботі  круглого столу на тему: «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках астрономії з використанням інтерактивних методів навчання», який проходив у Запорізькому національному університеті.

Серед гостей викладачі ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації з Токмака, Полог, Запоріжжя, Мелітополя, а також вчителі астрономії та фізики загальноосвітніх шкіл області. Своїми досягненнями поділилися з присутніми  досвідчені викладачі-методисти за темами: «Початкове формування понятійного апарату з астрономії з застосуванням інформаційних технологій», «Створення та використання електронних презентацій на уроках астрономії», «Використання програмних засобів MasterToolта електронної книги ESBна уроках астрономії», «Можливості професійного зростання за допомогою вебінарів та використання ІТ сервісів при викладанні астрономії».

Доброзичлива атмосфера організаторів сприяла  ґрунтовному ознайомленню з роботами  колег, які висловили власне бачення щодо розглянутих питань.

Проте незабутньою стала екскурсія до обсерваторії ЗНУ.