Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Зустріч з американським гостем Лі Шуманом

В сучасному суспільстві знання англійської мови є не тільки важливою, а й необхідною справою. Люди з різних кінців світу можуть знайти спільну мову завдяки англійській як мові міжнародного спілкування.

З метою розвитку у студентів училища культури мовленнєвих навичок з англійської мови був запрошений гість Лі Шуман, житель США, який в період  18-20 травня 2015 року провів 3 зустрічі зі студентами денного та заочного відділення, що вивчають англійську.

Лі Шуман повідомив студентам, що вже вдесяте він відвідує Мелітополь, а зараз приїхав із гуманітарною місією. Він розповів про свою родину, традиції та свята Америки, про спільне та відмінне між американцями та українцями. Студенти мали змогу поставити питання, які їх цікавлять.

Гість із задоволенням провів час, спілкуючись зі студентами. Свою розповідь супроводжував слайдами. Присутні щиро подякували Лі за зустріч та пообіцяли сумлінно вивчати англійську, щоб наступного року, коли пан Шуман завітає до нашого міста, вони зможуть спілкуватися без допомоги перекладача.

Викладач світової літератури та англійської мови Неділько К.Ю.