Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Виховний захід «Технології успішного навчання»

12 листопада 2014 року в рамках проведення тижня предметно-циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін пройшов виховний захід «Технології успішного  навчання» для студентів 1 курсів. Захід став традиційним, оскільки проводиться другий рік поспіль. Він був організований та проведений викладачем світової літератури та англійської мови Неділько Катериною Юріївною.  

Метою зустрічі зі студентами було підвищення мотивації до навчання взагалі та розкриття секретів успішного засвоєння знань студентами під час навчання в училищі культури. Слухачі мали змогу почути прості правила, як треба навчатися, щоб мати ґрунтовні знання з навчальних предметів та отримувати високі бали. Аудиторія уважно слухала, на формування яких якостей особистості треба звернути увагу, щоб мати успіх у навчанні: відповідальність, дисциплінованість та вимогливість. В процесі розповіді викладач навела приклади відомих у всьому світі людей, які мали проблеми у навчанні та згодом змогли їх вирішити. Наступним етапом зустрічі став виступ студентів IVкурсу перед першокурсниками. На захід були запрошені студенти 41 групи Воєвода Станіслав та Наталія, а також студенти 43 групи Павлюк Тетяна, Купенко Діана, Бур’ян Аліна та Меліхов Марк. Вони охоче поділилися своїм досвідом навчання в училищі: розповіли, які труднощі вони мали у навчанні, як подолали їх, які з поданих порад вони вже використовують у повсякденному студентському житті та як досягли високих результатів у навчанні. Студенти-першокурсники мали можливість поставити питання гостям зустрічі.

У завершенні заходу Неділько К.Ю. висловила надію на те, що поради та секрети успішного навчання допоможуть студентам і навчатися краще, і добре підготуватися до дорослого життя. Зустріч закінчилась привітаннями до Міжнародного дня студентів та добрими побажаннями успіхів у навчанні.       

Викладач Неділько К.Ю.