Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Проєкт «Стосунки без насильства»

З 11 січня по 15 січня 2021 стартував проєкт «Стосунки без насильства»  –  онлайн-тренінги для дівчат-лідерок «Стоп! Насильство». Організатором і ведучою цього проєкту виступила практичний психолог Благодійної організації «Благодійний фонд «Все можливо» Ілона Вікторівна Серебрякова.

Мета ініціативи – сформувати в молодіжному середовищі позитивний імідж здорових відносин, ознайомити дівчат-підлітків з проявами різних видів насильства. Виявити дівчат, які перебувають у несприятливих співвідношеннях, в ситуації насильства. Надавати інформацію за принципом «рівний – рівному», де дівчата зможуть отримати допомогу.

У цьому проєкті взяли участь 12  дівчат-лідерок  Мелітопольського фахового коледжу культури і мистецтв та Мелітопольського вищого професійного училища. Наші 6 дівчат – це студентки І курсу 12 групи: Філоненко Є., Міщенко С., Василевська А., Маслова Д., Плющ К, Саприкіна А.

1

Дівчата пройшли курс онлайн-тренінгів з тематики «Насильство».  В рамках цього проєкту дівчата у майбутньому зможуть допомогти іншим дівчатам, які потрапили в ситуацію насильства, зможуть надати інформацію щодо перших кроків захисту себе, розкажуть як діяти та куди звертатися за допомогою.

19 січня 2021 року біля головної ялинки міста дівчатам-лідеркам були вручені сертифікати та подарунки (термокружки та флеш-накопичувачі).

2

Дякуємо за підготовку та проведення тренінгів психологу Илоні Серебряковійта юристу Оксані Кальчевій!

Проєкт реалізовується за підтримки

Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян

у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інформацію підготувала соціальний педагог Малютіна Н.О.