Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Міфжнародний фестиваль «Ohrid necklace»

Оркестр народних інструментів «Чарівні струни» прийняв участь у «lnternational Folklore Festival  IFFOM   «Ohrid necklace», з 5.07. – 9.07.2018р.  Всього було двадцять п’ять колективів із дев’яти держав, з них відібрано  кращих чотири колектива, які були відмічені цінними подарунками: Турецький хореографічний колектив, Болгарський вокальний колектив, Хорватський вокально- хореографічний колектив та Український колектив «Чарівні струни» Мелітопольського училища культури.

 Оркестр показав свою концертну програму на протязі двох днів. 6.07- закривали конкурсні прослуховування о 24.00.годині, а 7.07. -  своїм концертним виступом відкривали.

Виступ тривав 20-22 хв.

За період перебування в Македонії побували в  церкві Святої Софії,  монастирі Святого Наума, познайомилися з культурними та історичними пам’ятками  м. Орида (Стара риночка вулиця, Античний театр) та  м.Струга. Прийняли участь у вечорі вручення сертифікатів, обміну подарунками, контактами та у фестивальній ході.

Ми проїхали Молдову,Румунію, Болгарію з деякими зупинками. А в Болгарії  мали нагоду заїхати до столиці,  в місто Софію  де побували  на екскурсії та  познайомилися з їх культурною  спадщиною.

Гарно виступили та весело відпочили!

 

Підготували Фтіц Т.А. та Зубач М.Я.

фестивальна-хода

подарунок-кращим-колективам:

Виступ

Нагородження

екскурсія містом: