Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Є в нашому житті прекрасна традиція — святкувати ювілеї. Ювілеї бувають різні: великі, маленькі, але обов’язково радісні і це завжди підсумок прожитої частини життя.

Більш як 55 років минуло від дати створення в нашому закладі предметно-циклової комісії «Народні інструменти», яка є базою вивчення  інструментального, оркестрового та ансамблевого виконавства на народних інструментах в Запорізькім краї.

За ці роки наша комісія підготувала та виховала не одну сотню фахівців, які працюють в соціокультурній сфері в Україні та за її межами. Багато наших випускників продовжують навчання в кращих навчальних закладах ІІІ-ІVступеня акредитації.

Наші студенти мають міцні знання та навички з циклу фахових дисциплін. Вони захищають гідність Мелітопольського училища культури на Всеукраїнському та Міжнародному, регіональному, обласному рівнях у якості оркестрантів, ансамблістів, солістів.

Великий вклад у розвиток нашої комісії зробили Полторацький  О.Т.,  Копейкін О.М.,  Іщенко П.Ф., Данілов В .О., які, нажаль, вже покинули нас,чиє надбання до цього часу активно використовується в навчальному процесі.

Більше 30 років на відділенні народних інструментів працюють майстри  Костиць П.І., Козюра І.Д., Білий А.І., Островський О.Д. Їх безцінний досвід передається молодим педагогам. А поруч з ними вже працюють викладачами випускники відділення Довжик П.Б., Кеменчеджи Є.П., Антоненко О.М., Ониськів Г.Г. та Фтіц Т.А. (діюча голова предметно-циклової комісії «Народні інструменти»).

З нагоди 55-річчя  Оркестр  народних  інструментів  «Чарівні струни»  під керівництвом Фтіц Т.А., та Довжика П.Б.  підготували концертну  програму, де з успіхом виступили в якості солістів  Листін Едуард,  Ониськів Григорій,  Демчук Олена,  дует студентів ІVкурсу, соліст студент ІІІ курсу Войтенко Роман, вокальна група під керівництвом Костиць В.П. та випускник минулого року Москвітін Андрій.

         Великою радістю стала зустріч випускників різних років та викладачів,  які знаходяться на відпочинку (Григоренко Г.Ф.,  Богачова Л.В., Трус Р.М.) Були і… сльози… і спогади… і сміх.

  З  ювілеєм,  шановні  студенти  та  викладачі!