Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Навчання на театральному відділенні студенти випускного курсу завершили звучними і багатоголосними акордами державних іспитів.

Перед Державною атестаційною комісією випускники звітували про рівень знань і навички з таких спеціальних навчальних дисциплін: акторська майстерність, грим і макіяж, режисура, сценічна мова, сценарна майстерність, хореографія і сценічна пластика, сольний спів і музичний інструмент.

Після завершення  дипломної  театралізованої програми  «Яруга сльозам не вірить» на очах багатьох глядачів  бриніли сльози. Студенти-актори створили образи дійових осіб (покинутих собак), образно і емоційно передавши трагізм покинутих людиною домашніх тварин.

Звітуючи про рівень набутих навичок і вмінь зі сценічної мови, випускники читали твори українських і зарубіжних авторів.

Викладач режисури та акторської майстерності Бервецький Б.С., викладачі сценічної мови Бурцева Л.П., Кашуба С.В., а також викладачі всіх спеціальних дисциплін режисерського фаху можуть пишатися високим фаховим професіоналізмом своїх вихованців.

Державна кваліфікаційна комісія, яку очолював кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інструментального виконавства та музичного мистецтва Мелітопольського педагогічного університету імені Богдана Хмельницького Стотика Олександр Вікторович, високо оцінила фахову компетентність Добровольської А., Добрової А., Сорокіна О., Мороз В., Богуш С., Антіпової  К. – їм було виставлено відмінні оцінки з обох державних іспитів.

Заклади культури і мистецтва м. Мелітополя і Запорізької області поповняться висококваліфікованими кадрами видовищно-театралізованого напрямку.

             Підготував: голова ПЦК режисерських дисциплін Б.Бервецький