Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Музична інтелектуальна гра «Брейн - ринг»

  Під такою назвою 6 травня в училищі  пройшов популярний захід серед студентської молоді.
  У ньому взяли  участь три команди: «Камертон», «Гармонія», «Алегро» зі студентів 2 - 3 курсів різних музичних спеціалізацій: хорових, народних та духових.
Інтелектуальна гра «Брейн - ринг»  ґрунтується на знаннях студентів у галузі навчальних дисциплін  музично - теоретичного циклу: теорії музики, гармонії, аналіз музичних творів, музичної літератури, а також на питаннях з техніки диригування та техніки виконання на музичних інструментах.
«Брейн - ринг» проходив у трьох турах, які чергувались з «музичними паузами» у виконанні самих студентів – Марміля А.,Ткаченко О. та  вокально-фольклорного гурту.
За  всіма подіями слідкувало і оцінювало вміння студентів компетентне журі у складі:Юдіної  Ю.В.(викладач – методист музично-теоретичних дисциплін), Кононихіна В.П. (викладач – методист ПЦК духових інструментів), Довжика П.Б.(викладач ПЦК народних інструментів).
       За підсумками інтелектуальної гри,  найрозумнішою та найкмітливішою показала себе команда «Алегро», на другому місці команда  «Гармонія»», на третьому -  «Камертон». Усі команди отримали подяку та солодкі призи.
       Підготувала команди та провела захід викладач - методист Сергєєва Т.А.
 
 
викладач – методист: Сергєєва Т.А.
Команда «Камертон»
 
Команда «Гармонія»
Команда «Алегро»
Робота журі