Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Міжнародний день музики

Відкриття нового сезону в світі мистецтва розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня Музики, який покликаний стати днем довіри, краси і надії.

Музична рада, яка знаходиться в Парижі об’єднує різножанрові музичні організації:композиторів, виконавців, музикознавців.

В  Мелітопольському училищі культури  вже стало традицією у  цій день проводити святкові заходи: презентації, музичні науково-практичні конференції, творчі зустрічі. А в цьому році силами викладачів та студентів училища був підготовлений святковий концерт.

Хоровий клас на мить перетворився в камерну музичну вітальню, ведуча концерту Сергєєва Т.А. розповідала про виникнення  таких музичних інструментів як флейта,  саксофон, гармошка, акордеон, баян, гітара, фортепіано, рояль.

В концерті брали участь студенти Агєєва Марина та Риженко Катерина (вокал), Притуленко Максим (саксофон), Шаповалов Іван та Демченко Влад (акордеон), Греджев Роман (гітара), Пренко Максим (баян), дует викладачів - Юлії Атаманчук і Олени Демчук (фортепіано).

 Як завжди «засвітилися зірочки» талановитих першокурсників. В цьому році – це Пустовалов Володимир (фортепіано).

Слухачі насолоджувались музикою І.С.Баха, Є.Дербенка, В.Власова, Є.Доги, Джеймса Брауна, Ф.Тарега, В.Мінькова,  С.Гулака-Артемовського та інших видатних композиторів.

Користуючись нагодою, вітаю усіх прихильників  Музики з цим чудовим святом!

Творчого  вам натхнення!!!

   Завідувач методичним кабінетом,

викладач-методист Сергєєва Т.А.