Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

VI Всеукраїнський науково-практичний семінар

«Мистецька освітня галузь: методики, технології»

1–4 березня 2021 року на базі Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського факультету педагогіки і психології та кафедри музичного мистецтва проходивVI Всеукраїнський науково-практичний семінар «Мистецька освітня галузь: методики, технології».

Співпраця з Миколаївським національним університетом ім. В.О. Сухомлинського вже стала традицією для Мелітопольського фахового коледжу культури і мистецтв.

Третій рік поспіль викладачі нашого навчального закладу приймають активну участь в роботі науково-практичних семінарів університету, діляться тонкощами методики викладання навчальних дисциплін, методами підходу до педагогічного інструментарію, інноваційними технологіями навчання в галузі музичного мистецтва.

В цьому році семінар проходив дистанційно на платформі Zoom і свої досягнення змогли продемонструвати викладачі з різних навчальних закладів України.

 Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв представляли викладачі з циклових комісій: диригентсько-хорових та музично-теоретичних дисциплін, менеджмент соціокультурної діяльності, фортепіано.

Теми виступів були різнопланові й цікаві: «Новітні технології дистанційного навчання в закладах мистецької освіти» – Багішев Володимир Федорович;

«Українські народні пісні авторського походження» – Чубенко Петро Володимирович; презентація дидактичного матеріалу «Завдання з поточного контролю на заняттях теорії музики» – Юдіна Юніта Валентинівна; відео-лекція «Вивчення складних розмірів 6/4, 9/4 та 12/4 на заняттях «Диригування та ЧХП» у закладах фахової передвищої освіти мистецького напрямку» – Юдіна Аліна Валентинівна та Атаманчук Юлія Анатоліївна; майстер-клас  «Методика компетентнісного підходу до розшифровки української народної пісні» – Сергєєва Тетяна Анатоліївна.

Всі викладачі отримали сертифікати, підтверджуючі основний напрям підвищення кваліфікації: розвиток професійних компетентностей на 0,5 кредитів ЄКТС – 15 годин та  Програму, в якої визначено 69 учасників науково-практичного семінару – 2021.

Бажаємо викладачам подальшого творчого натхнення!

Завідувач навчально-методичного кабінету: Тетяна Сергєєва

01 02 image image

image