Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Міжнародна методично-практична конференція

Міжнародна методично-практична конференція«Традиції та інновації хорової виконавської школи»

23 січня 2021 року на базі Одеської національної академії ім. А.В. Нежданової та комунального закладу «Мистецька хорова школа ім. С.К. Крижановського» (м. Одеса) пройшла Міжнародна методично-практична конференція «Традиції та інновації хорової виконавської школи. Їх застосування у системі позашкільної мистецької освіти дітей».

Конференція була присвячена 90-річчю від Дня народження С.К. Крижановського і транслювалася через платформу ZOOM.

У конференції приймало участь більш 30-ти доповідачів і близько 500 слухачів. Розглядалися питання щодо духовно-естетичних та виконавських традицій хорової школи, співвідношення традицій і новаторства у діяльності педагога-хормейстера, розвитку творчого потенціалу виконавців, практичної роботи хормейстера в якості аранжувальника, особливостей роботи концертмейстера у хоровому класі, використання сучасних технологій навчання тощо…

Мелітопольський фаховий коледж культури і мистецтв на Міжнародній методично-практичній конференції в якості доповідачів  представляли:  викладач-методист, завідувач навчально-методичного кабінету коледжу Сергєєва Тетяна Анатоліївна за темою: «Основні напрямки творчої діяльності у вокально-фольклорному ансамблі»; голова ПЦК МСКД, викладач  Багішев Володимир Федорович за темою: «Сучасні тренди навчання у закладах мистецької освіти через ТЗН»; викладач, хормейстер Антоненко Вікторія Миколаївна за темою: «Хоровий клас як творча майстерня у сучасній системі музичної освіти».

Доповідачі отримали збірку тез наукових доповідей і сертифікати на 8 академічних годин, 0.3 кредиту ЕКТС, підтверджуючі їх участь.

 

Завідувач навчально-методичного кабінету: Т.А. Сергєєва

1

1

2

1