Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Акція „Помітний студент”

Безпека учасників дорожнього руху  - поняття, важливість якого не можна применшувати, тим паче, якщо мова йде про дітей.

Навчальний процес в училищі ведеться в дві зміни, і часом студенти повертаються з занять уже запізно (особливо це помітно взимку). Багатьом хлопцям та дівчатам треба подолати певну відстань, щоб дістатися додому, тому проблема безпеки дорожнього руху стає актуальною.

Статистика показує, що застосування світловідбивача  - наліпки, браслети або  підвіски, які відображають світло фар автомобілів, що рухаються, дозволяє суттєво (в 6-8 разів) зменшити рівень травматизму  та загибелі пішоходів на дорогах.

Вже в котрий раз, турбуючись про безпеку наших студентів, інженер з охорони праці Тарасенко Р. К. наполегливо радить оснастити верхній одяг або сумку студента світловідбиваючою стрічкою.

Заглибившись у проблему, зрозумівши мету питання, викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О. вирішила виконати завдання організовано. Кожен студент 23 групи, який отримав світловідбиваючу стрічку самостійно підібрав елементи для її оздоблення (намистини, смужки, стрічки тощо). Як результат – унікальні прикраси для сумки чи рюкзака, зроблені своїми руками.

Викладач ПЦК ДПМ Тонконог С. О.