Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Завершується навчальний рік, протягом якого студенти здобували нові знання з загальноосвітніх та фахових дисциплін. Зерна науки та мистецтва, закладені викладачами на заняттях та зрощені працелюбством, старанністю й талантом студентів, зросли та дали перші плоди.

Протягом усього семестру студенти штудіювали академічний рисунок та живопис, малюючи натюрморти та портрети. Вивчали техніку писанкарства, плели гобелен, займалися створенням об’ємних образів у скульптурі, створювали композиції для вишивання рушників тощо.

Практичні роботи студентів 1 – 3 курсів зі спеціальних дисциплін: „Рисунок”, „Живопис”, „Скульптура”, „Композиція”, „Декоративно-прикладна творчість”, „Кольорознавство”, „Дизайн” представлені на оцінку комісії викладачів ПЦК „Декоративно-прикладне мистецтво” та поціновувачів художньої культури й бажаючих ознайомитися зі здобутками своїх друзів.

Частина студентів покращила свій професійний рівень, інші лише стоять на шляху розвитку. Незабаром літні канікули – час відпочинку та втілення творчих фантазій. Бажаю всім успіхів, натхнення та „Nulladiessinelinea” (ні одного дня без лінії).

12. 06. 2015

Викладач ІІ категорії   Тонконог С. О.

І курс

ІІ курс

ІІІ курс