Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗИКИ

Відкриття нового сезону в світі мистецтва розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня Музики, який покликаний стати днем довіри, краси і надії.

Музична рада, яка знаходиться в Парижі об’єднує різножанрові музичні організації: композиторів, виконавців, музикознавців.

В  Мелітопольському училищі культури  вже стало традицією у  цій день проводити святкові заходи: презентації, музичні науково-практичні конференції, творчі зустрічі, радіогазети, а в цьому році силами викладачів та студентів училища був підготовлений святковий концерт.

Хоровий клас на мить перетворився в камерну музичну вітальню. Ведуча концерту Сергєєва Т.А. розповідала про виникнення таких музичних інструментів як флейта,  саксофон, гармошка, акордеон, баян, фортепіано, рояль.

В концерті брали участь студенти Владислав Жуков (акордеон), Роман Шинкаренко (саксофон), Максим Притуленко, Роман Нестеренко  (фортепіанний дует), ансамбль народних інструментів студентів 4-го курсу, дует викладачів – Юлії Атаманчук і  Ярослави Танцури (фортепіано).

  «Перлиною» концертної програми став виступ молодого викладача комісії духових інструментів В’ячеслава Скидана (флейта), який розповів про історію найстарішого інструменту в світі і показав всі можливості виконавської техніки  на цьому інструменті від бароко до  Beatbox.

Слухачі получили задоволення і наснагу від  творів відомих і сучасних композиторів світу і України.

  Завідувач методичним кабінетом Сергєєва Т.А.