Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Педагогічний семінар

        Відповідно до Указу Президента України від 24.03.2015 № 169/2015 «Про заходи із відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни»,  та на виконання розпорядження Департамента культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної державної адміністрації від 15.04.2015 № 01-02-31/603, в КЗ «Мелітопольське училище культури» ЗОР була проведена година інформування співробітників про акцент – теми до заходів з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом та завершенню Другої світової війни.

         Заступник директора з навчальної роботи Шпиченко М.І. ознайомив присутніх з можливими формами і методами проведення урочистих заходів. Особливу увагу звернув на відзначенні 8 травня, як Дня пам’яті та примирення, вшанування загиблих героїв.

       

  Цахно О.М., викладач історії України, докладно ознайомив співробітників училища з акцентами – темами до концепції заходів з нагоди  70-ї річниці Перемоги над нацизмом та 70-ї річниці завершення Другої світової війни. Особливу увагу присутніх Цахно О.М. акцентував на утвердженні спадкоємності традицій воїнів-переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни – учасників АТО, консолідації суспільства навколо ідеї захисту України.

Голова профспілкового комітету КЗ «МУК» ЗОР Цахно О.М.