Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

День волонтера

3

5 грудня  весь світ відзначає свято людей, праця яких не помітна, але дуже важлива. Волонтери – люди доброї волі, які допомагають тим, хто потребує допомоги.

Викладачами коледжу Наталією Малютіною, соціальний педагог, та  Анною Попенко, викладач ВТЗ,  проведений виховний онлайн-захід . Студенти й викладачі коледжу почули вітання від відомих Мелітопольських волонтерів: Людмили Шведюк (ГО «Небайдужі»), Валерія Газаєва, Олександра Любишка. Свої побажання  передали присутнім наші випускники – волонтери -  Інна Єфименко та Наталія Рудич. Вони закликали всіх приєднатися до волонтерського руху і допомагати.

Згадали про події на Майдані, коли вперше почули про волонтерів. Як волонтери допомагали у 2014-му і як об’єднались 24 лютого 2022 р.

Говорили про різні напрями волонтерства. Це і  допомога військовим, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, малозабезпеченим категоріям населення та безхатнім тваринкам. Націлювали підлітків бути милосердними, не проходити повз тих, хто потребує допомоги. І не важливо - людина то чи тваринка!!!

Але основний акцент, безумовно,  ставили на тому, що волонтери - основні помічники військових. Хоч ми й розкидані по світу, але  всі намагаються допомагати.

Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо, що волонтери – це небайдужі люди з «великим»  серцем і душею!

Підготувала викладач, соціальний педагог Н. Малютіна

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11

12

01 02 03 04 05