Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Збори трудового колективу

26.01.2015 р. в Мелітопольському  училищі культури відбулися збори трудового колективу. На порядку денному  розглядалися питання:

1. Звіт директора про роботу училища в 2014 р. та головні завдання на 2015 р.  2. Звіт голови профкому за 2014 р. 3. Звіт ревізійної комісії. 4. Затвердження кошторису профспілки на 2015 р. 5. Прийняття колективного договору на 2015 р.

Директор училища Єгоров М.О. звітував перед колективом училища про досягнення, недоліки та проблеми, які вирішувались адміністрацією в 2014 р. Акцентував увагу трудового колективу на головні завдання, які потрібно вирішувати в 2015 р. Насамперед, це акредитація спеціальностей, Всеукраїнський фестиваль духової музики «Таврійські сурми» та інші заходи загальнообласного та загальноміського значення.

Головний бухгалтер Сарматіна І.В. доповіла про фінансову діяльність училища в 2014 р., окресливши перспективи фінансування для КЗ «МУК» ЗОР в 2015 р.

Одноголосно робота адміністрації в 2014 р. була визнана «задовільною».

Голова профспілкової організації Цахно О.М. в своїй доповіді повідомив про головні напрямки роботи профкому в 2014 р. Особливу увагу присутніх звернув на роль профспілок в нашому житті та їх значенні  щодо захисту інтересів працівників освіти, на чіткому виконанні кожним своїх посадових обов’язків та неухильному додержанні норм охорони праці.

Одностайно діяльність профспілкового комітету була визнана «задовільною».

Заступник голови ревізійної комісії Максімчева О.Я. звітувала про перевірку фінансової діяльності профкому КЗ «МУК» ЗОР за 2014 р. Порушень фінансової дисципліни не виявлено.

Голова профкому Цахно О. М. запропонував присутнім затвердити кошторис профспілкової організації на 2015 р. Більшістю голосів кошторис було затверджено.

Прийняття Колективного договору на 2015 р. за браком часу було перенесено на збори трудового колективу на початок лютого 2015 р.

Інформацію підготував Цахно О.М.