Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Вебінари Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області

29 та 30 травня 2019 Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області організував проведення двох вебінарів.

Вебінар на тему «Компетентний фахівець економічного напрямку як стратегія життєвого успіху» провела Тютюнник О.В., викладач економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету. Доповідач торкнулась питань нестандартних підходів подання і сприйняття інформації, а саме використання методик Kanban та  Scrum на заняттях з майбутніми менеджерами.

Вебінар на тему «Впровадження інноваційних технологій у закладах вищої освіти» провела спікер Смолянкова Т.М., викладач економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету, яка у своїй практичній діяльності на заняттях з математики використовує сервіси Піфагорія, Euclidea, Numberphile, Maple. Вебінар був насичений яскравими прикладами, ігровими технологіями – саме тим, що може зробити вивчення математики задоволенням для студентів.

Продемонстровані технології навчання обов’язково стануть у нагоді присутнім на вебінарі викладачам – Стеценко О.О., Скідану В.Ю., Юдіній Ю.В.

Юдіна Ю.В.,

викладач музично-теоретичних дисциплін