Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

ОЛЕКСАНДР ПАНОВ

 4panov08

Панов Олександр вступив до коледжу в 2014 році по закінченні дев’ятирічної Нововасилівської школи. Був активним, талановитим і креативним музикантом. Спільно з іншими студентами під час навчання (2014 -2018 рр..) створили музичний гурт «S.W.I.M.», з яким виступали на різних заходах міського, обласного рівнів, були неодноразовими призерами конкурсів і фестивалів.

По закінченні навчання проходив службу військовим музикантом у 55 Окремій артилерійській бригаді «Запорізька Січ». Грав у військовому оркестрі, з яким і продовжив виступати на конкурсах. Музика була у його серці, незважаючи на важку життєву долю.

Створив родину, виховував донечку. Поряд з цим Олександр мав і сильну, чітку громадянську позицію. Попри можливість вибору, Сашко здав музичний інструмент і взяв до рук автомат. І вже на ранок 24 лютого 2022 р. він поповнив ряди захисників України - вступив до 53 Окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха у складі мотопіхотного батальйону. Боронив цілісність нашої держави з побратимами на Авдіївському та Бахмутському напрямках Донецької області.

Загинув Герой - Панов Олександр Віталійович - 5 червня 2023 року під час ворожого артилерійського обстрілу, захищаючи територіальну цілісність нашої рідної України й до останнього подиху залишаючись вірним сином свого народу.  

Старшому солдату Панову Олександру Віталійовичу (07.03.2000 р.) - навіки 23 роки. Він мав велику силу духу та щире серце.

«ВІЧНО САНЯ» - саме так називав себе наш Герой!

4panov01 4panov02 4panov03 4panov04 4panov05 4panov06 4panov07