Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Положення про методичне об'єднання кураторів груп

Методичним орієнтиром для діяльності кураторів навчальних груп є методичне об’єднання кураторів. Методичне об’єднання кураторів - це структурний підрозділ системи навчального закладуз управління виховним процесом, який координує науково-методичну та організаційну роботу кураторів груп.

Завдання методичного об’єднання- допомогти куратору вдосконалити методичний рівень організації виховної роботи; вивчення і узагальнення кращого досвіду комплексного підходу до організації виховного процесу в групах.

Робота методичного об’єднання кураторів організується на основі планування, узгодженого з єдиним навчально-виховним планом коледжу (планом роботи циклових комісій, завідувачів відділень, художньої самодіяльності, спортивно-масової роботи, гуртків, бібліотеки, комісії з профілактики правопорушень, студентського самоврядування). План роботи методичного об’єднання і плани роботи кураторів розробляються на початку навчального року і охоплюють різноманітні аспекти виховання студентів. Їх плани роботи спрямовані на активізацію навчання і дозвілля студентів, відображають систему роботи методичного об’єднання кураторів груп і студентського самоврядування. Першочергова увага в них приділяється вивченню індивідуальних особливостей студентів, та роботі з батьками, що є невід’ємною складовою виховання.

Далі файлі (pdf)