Приймальна комісія:  email telephon30   telegram color   whatsapp 

Випускники народного відділення

2014 року

 

Бусько Анастасія

Гітаристка, добре володію сопілкою, домрою тенор, балалайкою бас. Маю організаційно-керівні здібності (керівник оркестру, ансамблю). Учасниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. З легкістю знаходжу спільну мову з різними людьми.

Ніколенко Артем

Гітарист, добре володію сопілкою, домрою примою. Хороший культорганізатор та керівник оркестру (ансамблю) народних інструментів. Маю добрі знання з культурології та народознавства. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Завзятий та відповідальний. Мрію працювати в міністерстві культури.

Осовський Роман

Баяніст, добре володію домрою альт, сопілкою. Керівник оркестру, ансамблю народних інструментів. Культпрацівник, маю добрі організаційно-керівні здібності. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Середа Ольга

Бандуристка, добре володію балалайкою альт, сопілкою. Керівник оркестру (ансамблю) народних інструментів. Маю добрі організаційно-керівні здібності. Учасниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Можу інструментувати твори для ансамблю та оркестру. Хочу працювати в музичній школі.

Димгайла Костянтин

Професійний баяніст (спеціаліст своєї справи). Вільно володію сопілкою, балалайкою. З легкістю знаходжу цікавий репертуар та спільну мову в оркестрі (ансамблі). Завзятий працівник культури, керівник оркестру (ансамблю) народних інструментів. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Можу працювати на керівних посадах.

Кожухов Іван

Гітарист. Добре володію домрою примою, сопілкою, бас-гітарою та електрогітарою. Працівник культури, керівник оркестру та ансамблю народних інструментів. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, грав на сцені з різними колективами і мрію виступати на «великий» сцені.


 

Будей Петро

Баяніст, керівник оркестру, ансамблю народних інструментів, добре володію домрою альт, сопілкою. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Можу працювати на керівних посадах.